Moni, de slimme keuze voor jouw sportschool
Sportscholen

Moni, de slimme keuze voor jouw sportschool

De Health & lifestyle branche is voortdurend in ontwikkeling. Om je ledenaantal optimaal te houden, is het daarom belangrijk tijdig te anticiperen met gerichte en goede investeringen. Maar ook zicht houden op de verhouding tussen omzet en loonkosten is zeer belangrijk. Met Moni wordt dat eenvoudig mogelijk.

Moni, de slimme keuze voor jouw sportschool

Altijd een passende oplossing.

Dat doen we zo

Moni heeft voor elke onderneming een totaaloplossing op maat. Kijk hier wat dat voor jouw sportschool betekent.

Gratis consult
Graag!
Moni Branche USP Icon

Jouw software pakketten gekoppeld met de financiële administratie

Met Moni heb jij realtime inzichtelijk wat belangrijke parameters (loonkosten, ledenaantal, huur, investeringen, omzet bar, etc) doen met het resultaat van je onderneming. Wij verbinden alle data voortkomend uit de softwarepakketten die jij reeds gebruikt (bijv kassasysteem, of leden administratie pakket) direct met je financiële administratie.

Moni Branche USP Icon

Incasso’s draaien met één muisklik

Moni bewaakt en verwerkt voor jou iedere maand de incasso’s. Jij bent er geen tijd meer aan kwijt. Met één klik op de muis zet je alle incasseringen in werking.

Moni Branche USP Icon

Storno’s inzichtelijk en direct verwerkt

In het geval dat er storno’s hebben plaatsgevonden, komen deze direct onder onze aandacht. We komen in actie om deze als debiteuren te verwerken. Wij leveren jou een keurig overzicht van de status en verwerken de storno’s tot opnieuw te draaien incasso’s.

Moni Branche USP Icon

Toekomstbestendige investeringsplanning

Een sportschool vergt aanzienlijke investeringen, het is daarom belangrijk een grondige investerings- en liquiditeitsplanning te maken. Met Moni is deze altijd aanwezig en wordt deze ook voortdurend in de gaten gehouden.

Moni Branche USP Icon

Nauwkeurig overzicht van resultaten- en liquiditeitsprognose

Met Moni heb jij een perfect overzicht van je geplaatste bestellingen uitgesplitst per leverancier. Wij maken daardoor gemakkelijk inzichtelijk of je inkoopbonussen daadwerkelijk juist zijn, helpen jou je inkopen zo goed mogelijk af te stemmen op de staffels van de inkoopbonussen en meer. Met Moni heb jij grip op je zaak.

Belangrijkste feedback

Wat zeggen onze klanten?

Moni Testimonial
  • Type bedrijf
    MKB, 8-12 werknemers
  • Klant sinds
    2021
  • Grootste voordeel Moni
    Overzichtelijk, makkelijk, goede vervanging voor een administratief medewerker.

“Prettige partner voor administratieve zaken, duidelijke kosten- en batenoverzichten, korte lijntjes en denken mee.”

We doen het met

Onze partners

Een hechte samenwerking is de basis voor een succesvolle samenwerking. Neem gerust contact met ze op, om ervaringen uit te wisselen.

Geïnteresseerd
geraakt in Moni?

Gratis consult
Graag!