Moni, de slimme keuze voor jouw kinderopvang
Kinderopvang

Moni, de slimme keuze voor jouw kinderopvang

Wij nemen je administratie volledig uit handen en geven je de cijfermatige inzichten en ondersteuning om jouw kinderopvang optimaal te besturen. Jouw kinderopvang op volle kracht!

Moni, de slimme keuze voor jouw kinderopvang

Altijd een passende oplossing.

Dat doen we zo

Wij kennen de dynamiek van een kinderdagverblijf als geen ander. Vanuit een financieel- administratief perspectief weten we dan ook precies welke zaken voor jou belangrijk zijn.

Gratis consult
Graag!
Moni Branche USP Icon

De data uit jouw branchepakket direct verwerkt in je administratie

Met Moni heb jij realtime inzichtelijk wat belangrijke parameters (declarabele uren, gemaakte kosten, kosten inhuur, etc) doen met het resultaat van het project. Wij verbinden alle data voortkomend uit de pakketten die jij reeds gebruikt, direct met je financiële administratie.

Moni Branche USP Icon

Optimale verhouding tussen de loonkosten en de omzet

De resultaten zijn grotendeels afhankelijk van een goede en strakke planning van de inzet van het personeel. Wij zorgen voor een duidelijk zicht op de loonkosten versus de omzet en de overall resultaten, waardoor jij de efficiëntie en productiviteit van je organisatie zo goed mogelijk kunt managen.

Moni Branche USP Icon

Incasso’s draaien met één muisklik

Moni bewaakt en verwerkt voor jou iedere maand de incasso’s. Jij bent er geen tijd meer aan kwijt. Met één klik op de muis zet je alle incasseringen in werking.

Moni Branche USP Icon

Storno’s nooit meer een probleem

In het geval dat er storno’s hebben plaatsgevonden, komen deze direct onder onze aandacht.  We komen in actie om deze als debiteuren te verwerken. Wij leveren jou een keurig overzicht van de status en verwerken de storno’s tot opnieuw te draaien incasso’s.

Moni Branche USP Icon

Jij richt je op de organisatie wij op de administratie

Met Moni hoef jij als ondernemer niet meer bezig te zijn met de administratie. Al jouw aandacht gaat naar de organisatie en het verzorgen van je medewerkers. Wij richten jouw administratieve proces zodanig in, dat alle systemen die je gebruikt 1 op 1 gekoppeld zijn met je administratie. Moni ondersteunt jou met de interpretatie van de cijfers, zodat jij je business nog beter kunt leiden.

Belangrijkste feedback

Wat zeggen onze klanten?

No items found.
We doen het met

Onze partners

Een hechte samenwerking is de basis voor een succesvolle samenwerking. Neem gerust contact met ze op, om ervaringen uit te wisselen.

Geïnteresseerd
geraakt in Moni?

Gratis consult
Graag!