Moni, de slimme keuze voor jouw marketingbureau
Marketing bureaus

Moni, de slimme keuze voor jouw marketingbureau

Wij nemen je administratie volledig uit handen en geven je de cijfermatige inzichten en ondersteuning om jouw organisatie optimaal te besturen. Wij brengen jouw marketingbureau op volle kracht!

Moni, de slimme keuze voor jouw marketingbureau

Altijd een passende oplossing.

Dat doen we zo

Moni heeft voor elke onderneming een totaaloplossing op maat. Kijk hier wat dat voor jouw creatief bureau betekent.

Gratis consult
Graag!
Moni Branche USP Icon

Kraakhelder overzicht status lopende projecten

Met Moni ben jij altijd op de hoogte wat de status is van de lopende opdrachten, hoeveel uren er reeds besteed zijn en de omzet die daarbij hoort. Niet langer in het duister tasten, maar tijdig bijsturen om maximale effectiviteit en efficiëntie te bereiken.

Moni Branche USP Icon

Super simpel uren registreren en factureren

Met Moni integreer jij je urenregistratie met CRM, facturatie en administratie. Je schrijft uren en kosten overal online, ook op de smartphone of tablet. Vervolgens factureer je in een handomdraai alle geschreven uren en kosten. Wij maken voor jou een cloudbased dashboard, waar je ten allen tijde en overal de productiviteit en declarabiliteit van je medewerkers kunt zien en meten en waarmee je vervolgens kunt bijsturen.

Moni Branche USP Icon

Zicht op productiviteit én declarabiliteit van medewerkers

Wij maken voor jou een cloudbased dashboard, waar je ten allen tijde en overal de productiviteit en declarabiliteit van je medewerkers kunt zien en meten en waarmee je vervolgens kunt bijsturen.

Moni Branche USP Icon

De data uit jouw branchepakket direct verwerkt in je administratie

Met Moni heb jij realtime inzichtelijk wat belangrijke parameters (declarabele uren, gemaakte kosten, kosten inhuur, etc) doen met het resultaat van het project. Wij verbinden alle data voortkomend uit de pakketten die jij reeds gebruikt, direct met je financiële administratie.

Moni Branche USP Icon

Sturen met een ambitieuze resultaten- en liquiditeitsbegroting

Samen met jou maken we een jaarbegroting. Wij zorgen dat deze voortdurend wordt aangepast op basis van voortschrijdende inzichten. Zo komen we tot een betekenisvolle prognose, waarbij jij voortdurend kunt sturen op een positief resultaat en de liquiditeiten goed kunt bewaken.

Belangrijkste feedback

Wat zeggen onze klanten?

No items found.
We doen het met

Onze partners

Een hechte samenwerking is de basis voor een succesvolle samenwerking. Neem gerust contact met ze op, om ervaringen uit te wisselen.

Geïnteresseerd
geraakt in Moni?

Gratis consult
Graag!