Moni, de slimme keuze voor jouw vereniging
Vereniging

Moni, de slimme keuze voor jouw vereniging

Wij nemen je administratie volledig uit handen en geven je de cijfermatige inzichten en ondersteuning om jouw organisatie optimaal te besturen. Samen brengen we jou op volle kracht.

Moni, de slimme keuze voor jouw vereniging

Altijd een passende oplossing.

Dat doen we zo

Moni heeft voor elke onderneming een totaaloplossing op maat. Kijk hier wat dat voor jouw onderneming betekent. Advies op maat, ook voor complexere verenigingen Moni denkt graag met je mee.

Gratis consult
Graag!
Moni Branche USP Icon

Jij richt je op de organisatie wij op de administratie

Met Moni hoef jij als ondernemer niet meer bezig te zijn met de administratie. Al jouw aandacht gaat naar de organisatie en het verzorgen van je medewerkers. Wij richten jouw administratieve proces zodanig in, dat alle systemen die je gebruikt 1 op 1 gekoppeld zijn met je administratie. Moni ondersteunt jou met de interpretatie van de cijfers, zodat jij je business nog beter kunt leiden.

Moni Branche USP Icon

Sturen met een professionele resultaten- en liquiditeitsbegroting

Samen met jou maken we een jaarbegroting. Wij zorgen dat deze voortdurend wordt aangepast op basis van voortschrijdende inzichten. Zo komen we tot een betekenisvolle prognose, waarbij jij voortdurend kunt sturen op een positief resultaat en de liquiditeiten goed kunt bewaken.

Moni Branche USP Icon

Je volledige achterban kraakhelder inzichtelijk

Als bestuurder van een non-profit weet jij hoe belangrijk het is om goed zich te houden op je belangrijkste donateurs. Met Moni heb je dat en meer tot op 3 cijfers achter de komma helder.

Moni Branche USP Icon

Complexe BTW vraagstukken nooit meer een probleem

De dynamiek van de non-profit sector is niet altijd even makkelijk als het aankomt op de btw kwesties. Met Moni professionals tast jij daarover nooit meer in het duister.

Moni Branche USP Icon

Altijd en overal inzicht in de financiële huishouding

Met Moni heb jij overal en altijd een actueel inzicht in financiën, prospects, donateurs/giften en relaties (debiteuren, crediteuren). Tevens vergelijk je zeer eenvoudig de budgetten (die we samen hebben opgesteld) met de in verleden behaalde resultaten.

Moni Branche USP Icon

Slimme koppeling tussen systemen en de administratie

Wij koppelen diverse systemen direct aan de financiële administratie zodat jij voortaan je gegevens maar één keer hoeft in te voeren. Dit bespaart je tijd en kosten en geeft een waardevol inzicht.

Belangrijkste feedback

Wat zeggen onze klanten?

No items found.
We doen het met

Onze partners

Een hechte samenwerking is de basis voor een succesvolle samenwerking. Neem gerust contact met ze op, om ervaringen uit te wisselen.

Geïnteresseerd
geraakt in Moni?

Gratis consult
Graag!