Moni, de slimme keuze voor jouw autobedrijf
Automotive

Moni, de slimme keuze voor jouw autobedrijf

In een handomdraai zicht op je brutomarges, omzet en kostprijzen per product. Wij stroomlijnen je processen, geven je inzicht, overzicht én ondersteuning. We brengen jouw autobedrijf op volle kracht!

Moni, de slimme keuze voor jouw autobedrijf

Altijd een passende oplossing.

Dat doen we zo

Wij weten als geen ander wat financieel en administratief belangrijk is om op volle kracht te ondernemen binnen de automotive branche.

Gratis consult
Graag!
Moni Branche USP Icon

Perfect zicht op de status van je werkorders

Met Moni heb je altijd en overal inzicht in alle werkorders en de status ervan. De werkorder is met een druk op de knop overgezet naar een te versturen factuur. Dus geen dubbele werkzaamheden, maar inzicht, overzicht en actie!

Moni Branche USP Icon

Inzicht in openstaande bestellingen en inkoopverplichtingen

Met Moni heb je continu zicht op je openstaande bestellingen en inkoopverplichtingen. Je weet op elk moment wat de status is en komt nooit meer voor verassingen te staan.

Moni Branche USP Icon

Maximaal grip op je voorraadbeheer

Je wilt voldoen aan de vraag van jouw klanten. Het is daarom van belang dat je realtime inzicht hebt in de voorraad; ook als je meerdere locaties hebt waar onderdelen of auto’s staan opgeslagen. Met Moni is dat nooit meer een probleem.

Moni Branche USP Icon

Snel en gemakkelijk je marges bewaken

Met Moni heb je een beeld van het gehele verkoopproces tot op 3 cijfers achter de komma.  Nog nooit was het zo makkelijk om je marges te bewaken. Van kostprijs, brutomarge en omzet per auto tot en met de onderdelen en reparatieorders per klant. Je marges zijn in iedere fase van het proces in 1 oogopslag helder.

Moni Branche USP Icon

Sturen met een ambitieuze resultaten- en liquiditeitsbegroting

Samen met jou maken we een jaarbegroting. Wij zorgen dat deze voortdurend wordt aangepast op basis van voortschrijdend inzicht. Zo komen we tot een betekenisvolle prognose, waarbij jij voortdurend kunt sturen op een positief resultaat en de liquiditeiten goed kunt bewaken.

Moni Branche USP Icon

Jouw branchepakket 1 op 1 verbonden met je administratie

Wij koppelen je branchepakket aan je financiële administratie. Je hebt voortaan realtime inzicht en maximale controle over jouw processen. Je herleidt cruciale gegevens snel tot praktische en nuttige informatie en wij helpen je daarbij.

Belangrijkste feedback

Wat zeggen onze klanten?

Moni Testimonial
  • Type bedrijf
    MKB, 8-12 werknemers
  • Klant sinds
    2021
  • Grootste voordeel Moni
    Overzichtelijk, makkelijk, goede vervanging voor een administratief medewerker.

“Prettige partner voor administratieve zaken, duidelijke kosten- en batenoverzichten, korte lijntjes en denken mee.”

We doen het met

Onze partners

Een hechte samenwerking is de basis voor een succesvolle samenwerking. Neem gerust contact met ze op, om ervaringen uit te wisselen.

Geïnteresseerd
geraakt in Moni?

Gratis consult
Graag!