Moni, de slimme keuze voor jouw detacheringsbureau
Detachering

Moni, de slimme keuze voor jouw detacheringsbureau

Voortaan efficiënte urenregistratie, facturatie, goede beheersing van de productiviteit en declarabiliteit van de uitleenkrachten én haarscherp zicht in de winstgevendheid van je klanten. Met Moni wordt dit en meer, jouw situatie.

Moni, de slimme keuze voor jouw detacheringsbureau

Altijd een passende oplossing.

Dat doen we zo

Moni heeft voor elke onderneming een totaaloplossing op maat. Kijk hier wat dat voor jouw detacheringsbureau betekent.

Gratis consult
Graag!
Moni Branche USP Icon

Snel en gemakkelijk uren registreren

Met Moni schrijven jij en je medewerkers de gewerkte uren en gemaakte kosten heel simpel via de app. Noteer uren en reiskosten in een handomdraai. Ook op de smartphone of tablet.

Moni Branche USP Icon

Eenvoudig uren accorderen

Jouw medewerkers registreren de uren, jij kunt deze eenvoudig inzien, goedkeuren en met een druk op de knop ook laten accorderen door je klant. Easy does it.

Moni Branche USP Icon

Factureren in een handomdraai

Jouw medewerkers registreren, jij keurt goed en laat je klant accorderen, vanaf nu is het slechts een kwestie van klikken op je muis en de factuur wordt verstuurd. Nooit meer onnodig tijdverlies, altijd accuraat, met een lach op je gezicht.

Moni Branche USP Icon

Zicht op productiviteit én declarabiliteit van medewerkers

Wij maken voor jou een cloudbased dashboard, waar je ten allen tijde en overal de productiviteit en declarabiliteit van je medewerkers kunt zien en meten en waarmee je vervolgens kunt bijsturen.

Moni Branche USP Icon

Verdiensten per klant duidelijk in beeld

Waar ligt het onontgonnen potentieel? Bij welke klanten kun jij je dienstverlening nog beter inrichten, zodanig dat je onder aan de streep meer overhoudt? Om dit helder te krijgen maakt Moni voor jou inzichtelijk wat je verdient per klant zodat jij kunt beginnen met het optimaliseren van je dienstverlening.

Moni Branche USP Icon

Resultaten- en liquiditeitsprognose gemakkelijk inzien

Samen met jou maken we een jaarbegroting. Wij zorgen dat deze voortdurend wordt aangepast op basis van voortschrijdende inzichten. Zo komen we tot een betekenisvolle prognose waarbij jij voortdurend kunt sturen op positief resultaat en de liquiditeiten goed kunt bewaken.

Belangrijkste feedback

Wat zeggen onze klanten?

No items found.
We doen het met

Onze partners

Een hechte samenwerking is de basis voor een succesvolle samenwerking. Neem gerust contact met ze op, om ervaringen uit te wisselen.

Geïnteresseerd
geraakt in Moni?

Gratis consult
Graag!