Moni, de slimme keuze voor jouw evenementenbureau
Evenementen bureaus

Moni, de slimme keuze voor jouw evenementenbureau

Met Moni heb jij de financiële verplichtingen en geldstromen rondom je evenementen strak geregeld. Jij kunt je richten op de organisatie, zonder (achteraf) administratief in het duister te tasten.

Moni, de slimme keuze voor jouw evenementenbureau

Altijd een passende oplossing.

Dat doen we zo

Moni heeft voor elke onderneming een totaaloplossing op maat. Kijk hier wat dat voor jouw evenementenbureau betekent.

Gratis consult
Graag!
Moni Branche USP Icon

Sturen met een ambitieuze resultaten- en liquiditeitsbegroting

Samen met jou maken we een jaarbegroting. Wij zorgen dat deze voortdurend wordt aangepast op basis van voortschrijdende inzichten. Zo komen we tot een betekenisvolle prognose, waarbij jij voortdurend kunt sturen op een positief resultaat en de liquiditeiten goed kunt bewaken.

Moni Branche USP Icon

Strakke administratie per evenement

Wij zorgen voor een strakke administratie per evenement. Alle geldstromen in kaart, geen vergeten facturen die je nog moet betalen en een helder en up to date overzicht van de situatie. Dat geeft rust!

Moni Branche USP Icon

Automatische verwerking ticketverkoop in administratie

Niet langer prutsen met excel om de omzet van je verkochte tickets in je administratie te verwerken. Moni automatiseert dit proces. De gegenereerde omzet uit verkochte tickets staat direct in je administratie.

Moni Branche USP Icon

Realtime overzicht nog te ontvangen facturen

Moni maakt het mogelijk om in te zien wat de status is van de nog te ontvangen inkoopfacturen. Wij helpen je bij de registratie van de aangegane verplichtingen (bestellingen), zodat je ook de nog te ontvangen facturen in beeld hebt naast de reeds ontvangen inkoopfacturen.

Moni Branche USP Icon

Voortdurend kraakheldere kasadministratie

Wij zorgen voor een gestroomlijnde kasadministratie. Nooit meer onduidelijkheden en verschillende plekken waar jij je cijfers in moet zien. Voortaan staat alles in één financiële administratie.

Moni Branche USP Icon

Voortdurend optimale liquiditeiten

Moni maakt een strakke cashplanning, zodat jij iedere maand aan je betalingsverplichtingen kunt voldoen. Dat geeft rust en zekerheid.

Belangrijkste feedback

Wat zeggen onze klanten?

No items found.
We doen het met

Onze partners

Een hechte samenwerking is de basis voor een succesvolle samenwerking. Neem gerust contact met ze op, om ervaringen uit te wisselen.

Geïnteresseerd
geraakt in Moni?

Gratis consult
Graag!