Scan & Herkenservice

Bij MONI hebben we de missie om klanten volledig te ontzorgen van administratieve rompslomp. Dat doen we door middel van de inzet van professionele controllers en apparatuur. We willen je het van begin af aan gemakkelijk maken. Het installeren en aanschaffen van de apparatuur kun je daarom helemaal aan ons over laten, we factureren je alleen de aanschafkosten van de scanapparatuur.

OCR en UBL

Door middel van twee technieken genaamd OCR en UBL worden facturen automatisch herkend en verstuurd naar je boekhoudpakket. OCR staat voor “Optical Character Recognition”, karakters (letters en cijfers) worden namelijk automatisch herkend. Vervolgens wordt door een van onze medewerkers gecontroleerd of de gegevens op juiste wijze zijn ingelezen en worden eventuele fouten hersteld. Menselijk handelen wordt daardoor enorm gereduceerd. Daardoor houd je de werkdruk en de kosten beperkt. UBL staat voor “Universal Business Language”. Door het standaardformat van digitale facturen wordt fysiek scannen van facturen volledig overbodig.

Door onze scan- & herkenservice is overtypen of digitaal knip- en plakwerk niet meer nodig. Tevens besteedt je een uiterst tijdrovende en precieze taak uit aan professionals.