Onze boekhoudpakketten

Bij MONI besteed je de boekhouding grotendeels uit zodat je je maximaal op je onderneming kan richten. Niet iedere onderneming heeft hetzelfde nodig. Daarom zijn er verscheidene pakketten.

Ieder wat wils

MONI biedt in samenwerking met haar partners drie verschillende pakketten, afgestemd op de omvang en complexiteit van je onderneming. Zo is het MONI Basis-pakket voldoende voor een ZZP-onderneming in de vorm van een eenmanszaak zonder externe financieringen. In dat geval ben je niet gebaat bij een jaarrekening, maar wel bij actueel inzicht in je financiën. MONI Basis is beschikbaar vanaf 90 euro per maand.


Als B.V. heb je daarentegen vaak personeel in dienst, is je administratie omvangrijker en is een jaarrekening juist verplicht. In dat geval past de ‘coaching en controlling’ optie van het MONI Inzicht-pakket het best. MONI Inzicht is beschikbaar vanaf 240 euro per maand.

In bepaalde gevallen is een branchetoepassing zoals handel (voorraadbeheer), productie of zakelijke dienstverlening (urenregistratie) raadzaam. Door gebruik te maken van een branchespecifiek CRM-pakket, zorgt MONI voor een optimale integratie met andere systemen, waaronder het boekhoudpakket. In dergelijke gevallen bieden we het MONI Optimaal-pakket aan. MONI Optimaal basis is beschikbaar vanaf 490 euro per maand.

Wil je een van de bovenstaande pakketten bestellen of twijfel je juist over welk pakket het best bij je onderneming past? Onze adviseurs staan voor je klaar! Bel 088-1414700 of vul onderstaande velden in.