Junior Businesscontroller MONI | Amersfoort

19 december 2017

Zoek jij een goede start of vervolg van je carrière? Wil je een uitdagende werkplek waar je een uitstekende Businesscontroller kunt worden? Of werk je al enige tijd en ben je op zoek naar meer uitdaging, veel klantcontact en meer ruimte voor groei en meer eigen verantwoordelijkheden? Dan maken wij graag kennis met je!

MONI
MONI is een zelfstandige businessunit van MTH accountants & adviseurs met een team van (junior) Businesscontrollers en Consultants. Zij biedt een unieke formule in de combinatie van digitale clouddiensten en persoonlijke contact. Deze combinatie is voor ondernemers de oplossing om hun administratieve processen en controlling te kunnen outsourcen. Voor ondernemers betekent dit meer inzicht en meer continuïteit in hun proces, waardoor zij tijd overhouden voor hun core business. Tevens biedt deze dienst o.a. kostenbesparing op ICT en personeel, persoonlijk advies en een volledig geautomatiseerde boekhouding.

Wat houdt de functie in?
Als junior Businesscontroller bij MONI maak je onderdeel uit van het MONI-team in Hoevelaken. Je ondersteunt ondernemers bij hun bedrijfsprocessen en de senior Businesscontroller bij uitdagende klantwerkzaamheden. Daarbij krijg je veel coaching van collega’s om jou het vak van Businesscontroller te leren. De lijnen zijn kort en kennis delen we graag want daar wordt ons team beter van. Je krijgt al snel de ruimte en verantwoordelijkheid om zelf contact te onderhouden met onze klanten. Kortom, een mooie (eerste) stap in je carrière. Van jou vragen we de inzet en ambitie om jezelf te ontwikkelen tot een volwaardige professional.

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden?

 • Je ondersteunt de ondernemers bij hun bedrijfsprocessen (o.a. het inrichten en monitoren van administraties).
 • Je verzorgt BTW aangiften en bent in staat om verbeterpunten bij interne processen te analyseren.
 • Je rapporteert aan de verantwoordelijk controller, klanten en relatiebeheerders met behulp van onder andere het MONI-dashboard.
 • Je ondersteunt tevens bij overige ad-hoc werkzaamheden van onze Business-controllers.

Wij zoeken een collega die:

 • Een (nagenoeg) afgeronde HBO opleiding heeft richting bedrijfsadministratie of bedrijfseconomie
 • 0-3 jaar werkervaring heeft
 • Een analytisch vermogen heeft en communicatief vaardig is (in woord en geschrift)
 • Nauwkeurig en gestructureerd kan werken en daarbij klant- en resultaatgericht is
 • Ambitie heeft om zichzelf te ontwikkelen tot een vakkundig sparringpartner voor onze klanten
 • Enige ervaring heeft met het opstellen van jaarrekeningen(pre)

Wat bieden wij jou?
Naast een uitdagende en afwisselende functie, bieden we je een prachtige start of vervolg van je carrière in een organisatie waar je volop de ruimte en ondersteuning krijgt om je vakinhoudelijk en persoonlijk te kunnen ontwikkelen. We geloven in veel regionale samenwerking op onze kantoren, met korte lijnen en een informele sfeer. Werkplezier is voor ons een belangrijke doelstelling, zodat je als MONI-medewerker dagelijks met ‘een goed gevoel’ aan de slag kunt. Dat is goed voor jou, voor je team en goed voor onze klanten.

 • Vanuit een persoonlijk opleidingsplan helpen we je met trainingen en coaching om het beste uit jezelf te halen.
 • Vertrouwen en verantwoordelijkheid zijn voor ons twee belangrijke kernwaarden. Dat betekent dat je bij ons al snel met de klant aan tafel zit en ruimte krijgt om te groeien in je carrière.
 • Een goede balans tussen werk en privé vinden we belangrijk.
 • We bieden een marktconform salaris en flexibele werktijden.

Reageer nu!
Ben je enthousiast? Solliciteer dan direct via deze link.
Wil je meer inhoudelijke informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Harold Klein Swormink op telefoonnummer: 06-22566259 of per mail h.kleinswormink@moni.nl.

Past deze functie niet helemaal bij jou maar wel bij iemand anders die je kent? Stuur deze vacature dan gerust door en stuur zelf een open sollicitatie. Bij MTH staan we altijd open voor talent!