Controller / Operationeel Manager

10 november 2017

Heb jij een passie voor organiseren en cijfers en blijf je daarbij oog houden voor de mens? En heb jij een drive naar innovatie? MONI is op zoek naar jou!

Ter versterking van ons snel groeiende MONI team in Amersfoort, zijn wij op zoek naar een
controller en operationeel manager (32-40 uur) die tevens ons team en de dienstverlening van MONI verder ontwikkelt en uitbouwt.

MONI
MONI is een zelfstandige businessunit van MTH accountants & adviseurs en biedt de unieke formule in de combinatie van digitale clouddiensten en persoonlijke contact. Deze combinatie biedt voor ondernemers de oplossing om hun administratieve processen en controlling te kunnen outsourcen. Voor ondernemers betekent dit meer inzicht en meer continuïteit in hun proces, waardoor zij tijd overhouden voor hun core business. Tevens biedt deze digitale dienst o.a. kostenbesparing op ICT en personeel, persoonlijk advies en een volledig geautomatiseerde boekhouding.

Wat houdt de functie in?

Als Operationeel manager MONI ben je verantwoordelijk voor de planning, organisatie en kwaliteit van onze businessunit. Je rapporteert rechtstreeks aan de partner. Je bent coach en vraagbaak voor onze (assistent)controllers. Samen met het MONI team draag je proactief bij aan de kwaliteit van de MONI dienstverlening om onze klanten te voorzien van continuïteit in de administratieve processen. Daarbij streef je naar innovatie, zowel intern bij MONI als in de dienstverlening naar onze klanten toe.

Wat verwachten we van jou?

 • Als controller profileer jij jezelf als vakkundig sparringpartner voor de klanten van MONI
 • Je houdt jezelf ook bezig met het monitoren van administraties en BTW aangiften, verzorg je implementaties bij klanten en ben je in staat om verbeterpunten bij interne processen te analyseren
 • Je rapporteert aan klanten en relatiebeheerders met behulp van het MONI-dashboard
 • Je onderhoudt het klantencontact met huidige relaties en draagt tevens actief bij aan verdere uitbreiding van de klantenportefeuille middels acquisitie

Wij zoeken een collega die:

 • Minimaal beschikt over een afgeronde HBO opleiding richting bedrijfseconomie of accountancy
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring heeft
 • Ondernemend is, affiniteit heeft met ICT en een ‘drive’ voor innovatie
 • Een “hands on” mentaliteit heeft en daarbij gestructureerd en resultaatgericht te werk gaat
 • Nauwkeurig, analytisch, communicatief vaardig is en beschikt over een klantgerichte houding
 • De ambitie heeft om zich (verder) te ontwikkelen tot een vakkundig sparringpartner/adviseur voor onze klanten
 • Bij voorkeur ervaring heeft met het samenstellen van jaarrekeningen

Wat bieden wij jou?
Naast een uitdagende en afwisselende functie, bieden we je een prachtige carrière in een organisatie waar je volop de ruimte en ondersteuning krijgt om je vakinhoudelijk en persoonlijk te kunnen ontwikkelen. We geloven in veel regionale samenwerking op onze kantoren, met korte lijnen en een informele sfeer. Werkplezier is voor ons een belangrijke doelstelling, zodat je als onze MONI collega dagelijks met ‘een goed gevoel’ aan de slag kunt. Dat is goed voor jou, voor je team en goed voor onze klanten.

 • Vanuit een persoonlijk opleidingsplan helpen we je met trainingen en coaching het beste uit jezelf te halen
 • Vertrouwen en verantwoordelijkheid zijn voor ons twee belangrijke kernwaarden. Dat betekent dat je bij ons al snel met de klant aan tafel zit en ruimte krijgt om te groeien in je carrière
  Een goede balans tussen werk en privé vinden we belangrijk
 • We bieden een marktconform salaris en flexibele werktijden

Reageer nu!
Ben je enthousiast? Solliciteer hier direct!
Wil je meer informatie over MONI? Kijk op www.moni.nl. Wil je meer inhoudelijke informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Harold Klein Swormink, via 06-22566259, email h.kleinswormink@moni.nl.
Voor procedurele vragen kun je contact opnemen met Annemarie Slagter-Joseph, Corporate Recruiter MTH, via 0527-613841.