Businesscontroller MONI

22 maart 2018

Heb jij een passie voor organiseren en cijfers en blijf je daarbij oog houden voor de mens? En heb jij een drive naar innovatie? MONI is op zoek naar jou!

Ter versterking van ons snel groeiende MONI team in Hoevelaken (bij Amersfoort = tevens standplaats) zoeken we een Businesscontroller (32-40 uur) die mede ons team en onze dienstverlening verder door ontwikkelt en uitbouwt.

MONI
MONI is een zelfstandige businessunit van mth accountants & adviseurs en biedt de unieke formule in de combinatie van digitale clouddiensten en persoonlijke contact. Deze combinatie biedt voor ondernemers de oplossing om hun administratieve processen en controlling te kunnen outsourcen. Voor ondernemers betekent dit meer inzicht en meer continuïteit in hun proces, waardoor zij tijd overhouden voor hun core business. Tevens biedt deze digitale dienst o.a. kostenbesparing op ICT en personeel, persoonlijk advies en een volledig geautomatiseerde boekhouding.

Wat houdt de functie in?
Als Businesscontroller ben je medeverantwoordelijk voor de planning, organisatie en kwaliteit van jouw portefeuille en rapporteert rechtstreeks aan de partner. Je bent de coach en vraagbaak voor de andere assistent-controllers.

Als Businesscontroller profileer jij jezelf als vakkundig sparringpartner voor de klanten van MONI. Je houdt jezelf ook bezig met het monitoren van administraties en BTW aangiften, verzorg je mede implementaties bij klanten en ben je in staat om verbeterpunten bij interne processen te analyseren. Je rapporteert aan klanten en relatiebeheerders met behulp van het MONI-dashboard. Je onderhoudt het klantencontact met huidige relaties en draagt tevens actief bij aan verdere uitbreiding van de klantenportefeuille middels acquisitie. Samen met het MONI team draag je proactief bij aan de kwaliteit van de MONI dienstverlening om onze klanten te voorzien van continuïteit in de administratieve processen. Daarbij streef je naar innovatie binnen MONI en in de dienstverlening naar onze klanten toe.

Wat verwachten we van jou?

 • Je beschikt minimaal over een afgeronde HBO opleiding richting bedrijfseconomie of accountancy;
 • Je hebt affiniteit met ICT en een ‘drive’ naar innovatie;
 • Je hebt een “hands on” mentaliteit;
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring;
 • Je bent nauwkeurig, analytisch, communicatief vaardig en beschikt over een klantgerichte houding;
 • Je bent gestructureerd, resultaatgericht en ondernemend;
 • Je hebt de ambitie om je (verder) te ontwikkelen tot een vakkundig sparringpartner/adviseur voor onze klanten;
 • Ervaring met samenstellen van jaarrekeningen is een pré.

Wat bieden wij jou?
Naast een uitdagende en afwisselende functie, bieden we je een prachtige carrière in een organisatie waar je volop de ruimte en ondersteuning krijgt om je vakinhoudelijk en persoonlijk te kunnen ontwikkelen. We geloven in veel regionale samenwerking op onze kantoren, met korte lijnen en een informele sfeer. Werkplezier is voor ons een belangrijke doelstelling, zodat je als onze MONI collega dagelijks met ‘een goed gevoel’ aan de slag kunt. Dat is goed voor jou, voor je team en goed voor onze klanten.

 • Vanuit een persoonlijk opleidingsplan helpen we je met trainingen en coaching het beste uit jezelf te halen
 • Vertrouwen en verantwoordelijkheid zijn voor ons twee belangrijke kernwaarden. Dat betekent dat je bij ons al snel met de klant aan tafel zit en ruimte krijgt om te groeien in je carrière
  Een goede balans tussen werk en privé vinden we belangrijk
 • We bieden een marktconform salaris en flexibele werktijden

Reageer nu! 
Ben je enthousiast? Solliciteer hier direct! 
Wil je meer informatie over MONI? Kijk op www.moni.nl. Wil je meer inhoudelijke informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Harold Klein Swormink, via 06-22566259, email h.kleinswormink@moni.nl
Voor procedurele vragen kun je contact opnemen met Annemarie Slagter-Joseph, Corporate Recruiter mth, via 0527-613841.