Het MONI-team

Maak kennis met het MONI-team dat dagelijks bezig is om uitstekende kwaliteit te leveren.

 

Harold Klein Swormink – Partner: eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van de totale dienstverlening vanuit MONI.

Voorheen was Harold als registeraccountant en vestigingsdirecteur verantwoordelijk voor een traditioneel accountantskantoor. Tegenwoordig is hij eindverantwoordelijk voor MONI. Harold’s doelstelling is om ondernemers te faciliteren met realtime inzicht in hun financiële situatie en hen te ontzorgen van administratieve rompslomp: “Het geeft mij voldoening om hen op praktische wijze te helpen bij het ondernemen, hierin ervaar ik persoonlijk contact niet alleen als essentieel, maar ook als zeer plezierig”. Harold spendeert zijn vrije tijd graag aan sportieve bezigheden als voetbal, tennis en fitness.

Contactgegevens:

Telefoonnummer: 06-22566259

LinkedIn: Harold Klein Swormink

E-mail: h.kleinswormink@moni.nl

 

 Harold-Klein-Swormink.jpg

Sanne Cramer - Marketeer

Sanne is als Marketeer verantwoordelijk voor een goede communicatie tussen MONI en haar relaties. Haar grote passie is sociale media. Zo mag Sanne ook in haar vrije tijd graag bloggen over nieuwe trends op dat gebied. Voor de ontspanning vindt Sanne het heerlijk om te reizen. Er worden dan ook vakanties en weekendjes-weg geboekt. Wandelen in de bergen is daarbij favoriet!

Contactgegevens:

LinkedIn: Sanne Cramer

Twitter: @sannecramer

 

 Sanne_Cramer.jpg

Renzo Brinkhof - Assistent controller

Renzo is verantwoordelijk voor de dagelijkse verwerking van administraties van alle MONI-klanten. Tevens biedt hij ondersteuning bij het verrichten van monitoring-werkzaamheden en belastingaangiftes. Door administratieve processen zoveel mogelijk te automatiseren zullen de dagelijkse werkzaamheden steeds meer van controlerende aard zijn: “Door koppelingen te leggen en stamkaarten goed in te richten, kunnen we nog meer ondernemers ontzorgen en voorzien van realtime inzicht in hun financiële situatie”, aldus Renzo. In zijn vrije tijd houdt hij zich graag bezig met wielrennen!

Contactgegevens:

LinkedIn: Renzo Brinkhof

E-mail: r.brinkhof@moni.nl

 

 Renzo-Brinkhof.jpg

Mark van de Beek - Controller

Mark ziet het als een uitdaging om financiële processen te optimaliseren en zijn klanten maximaal inzicht te verschaffen in hun financiële situatie. Hij hecht veel waarde aan de beleving van zijn klant:  “Persoonlijk contact vind ik erg belangrijk. Ik werk dan ook graag samen op basis van wederzijds vertrouwen. Naast zijn werk speelt Mark in een vriendenteam van S.C. Hoevelaken en maakt hij graag mooie reizen.

Contactgegevens:

LinkedIn: Mark van de Beek

E-mail: m.vande.beek@moni.nl

 

 

Ivana Sterk - Assistent Controller

Ivana is eveneens werkzaam als assistent controller bij MONI. Haar verantwoordelijkheden liggen bij het dagelijks verwerken van de administraties van onze klanten. Ivana lost graag problemen en knelpunten in administraties op: “een administratie perfectioneren door alle fouten eruit te halen, is het leukste aan mijn werk”. In haar vrije tijd is zij het slot op de deur van de defensie van VVZA uit Amersfoort.

Contactgegevens:

LinkedIn: Ivana Sterk

E-mail: i.sterk@moni.nl

 

 

Sven Schuurman - Controller

In het MONI-team is Sven werkzaam als Controller. 

Contactgegevens:

LinkedIn: Sven Schuurman

E-mail: s.schuurman@moni.nl

 

 

Joery Berends - Consultant

Als consultant adviseert Joery ondernemers om hun administratieve processen zo optimaal mogelijk in te richten. Hij is verantwoordelijk voor het correct functioneren van systemen en onderlinge koppelingen, alsmede voor het zoeken van oplossingen die leiden tot meer automatisering van de administratieve processen. Ondernemers op een persoonlijke wijze van dienst zijn is in Joery’s ogen een van de leukste dingen: “Het persoonlijk contact met ondernemers is voor mij erg belangrijk. Daarin streef ik er altijd naar om klanten het gevoel te geven dat ik een extra stap voor ze doe”. In zijn vrije tijd is hij een bikkelharde centrumverdediger bij voetbalclub SV Voorwaarts.

Contactgegevens:

LinkedIn: Joery Berends

E-mail: j.berends@moni.nl

 

 

 

Erik Wieten - Controller

De uitdaging om samen met de klant ernaar te streven dat de verwerking van de administratie zo soepel mogelijk verloopt, ziet Erik als het leukste onderdeel van zijn werk. Daarbij wil hij op efficiënte wijze rapportages van hoog niveau neerzetten. Klantbeleving heeft Erik dan ook hoog in het vaandel staan. Naast zijn werk is Erik zeer actief in het verenigingsleven. Nadat een blessure vervelend genoeg een einde maakte aan zijn hobby als speler, is hij inmiddels al enkele jaren trainer van "vriendenteam" ASV Dronten 4.

Contactgegevens:

LinkedIn: Erik Wieten

E-mail: e.wieten@moni.nl

 
 

Jorrit Maakal - Controller

Jorrit stelt hoge eisen aan het niveau van zijn dienstverlening. Hij vindt het dan ook belangrijk zijn vakkennis bij te houden en toe te passen. Op het gebied van cijfers wil Jorrit de steun en toeverlaat voor zijn klanten zijn. Hij houdt van strakke administraties, omdat deze niet alleen mooi zijn om te zien, maar ook zeer bruikbaar voor ondernemers om mee te werken. Jorrit wil dat klanten zich welkom voelen en het gevoel hebben dat ze voor vragen bij hem terecht kunnen: ,,Ik benader klanten zoals ik zelf ook graag behandeld wil worden; eerlijk en oprecht. De klant moet zich welkom voelen”. Naast het werk streeft Jorrit eveneens een hoog niveau na, en dat lukt dan ook getuige zijn rol als bondscheidsrechter voor de KNHB.

Contactgegevens:

E-mail: j.maakal@moni.nl

 

 

 

Gobind Nathani – Assistent Controller

Het leukste onderdeel van zijn werk vindt Gobind het voldoen aan de wensen van ondernemers door hun administraties zo secuur mogelijk te verwerken. Zijn werk geeft hem in dat geval ook voldoening: “ met mijn toewijding wil ik graag de allerbeste kwaliteit leveren en klanten een tevreden gevoel geven. Ik kan er dan ook van genieten als ik administraties foutloos en volledig weet af te leveren”. Naast zijn werk houdt hij van lekker eten en fitnessen, maar is hij ook zeker niet vies van een concert of een gezellig feestje.

Contactgegevens:

E-mail: g.nathani@moni.nl 

 

 

 

Stef Tupker – Assistent Controller

Stef is eveneens werkzaam als Assistent Controller. Hij haalt voldoening uit het op orde krijgen van administraties: “Wanneer de klant door een kloppende administratie goed financieel inzicht heeft, dan heb ik mijn werk goed gedaan”. In zijn vrije tijd is Stef graag sportief bezig. Hardlopen en voetbal behoren tot zijn favoriete bezigheden. Voetbal doet hij in clubverband, Stef fungeert in het eerste elftal van V.V. SVI namelijk als multifunctionele speler die meestal in de defensie wordt geposteerd.

Contactgegevens:

Linkedin: Stef Tupker

E-mail: s.tupker@moni.nl 

 

 

Maurice van Losenoord - Assistent Controller

Puttenaar Maurice is recentelijk afgestudeerd en heeft bij MONI de doelstelling om de administratie van onze klanten zo op orde te krijgen dat zij inzicht hebben in hun cijfers. “Uiteindelijk wil ik ervoor zorgen dat de cijfers inzichtelijk zijn en dat klanten daardoor nog beter in staat zijn om de juiste managementbeslissingen te nemen”. Naast het werk mag Maurice graag een balletje trappen, dat doet hij als verdediger bij het tweede elftal van lokale trots SDC Putten.

Linkedin: Maurice van Losenoord

E-mail: m.van.losenoord@moni.nl 

 

 


Monique Kaats – Buitendijk - Assistent Controller

E-mail: m.kaats@moni.nl