MONI Safe

Het goed op orde houden van je persoonlijke financiële documenten valt niet mee, zeker niet voor jou als ondernemer. Laat staan dat jij of je partner op elk belangrijk moment direct inzicht hebben. Geen zorgen, vanaf nu kan je gebruikmaken van Safe. Safe biedt niet alleen de zekerheid dat je niets over het hoofd ziet maar ook nog inzichten in je persoonlijke financiën.

Je financiën in balans met Safe

Altijd en overal alle belangrijke documenten binnen handbereik en direct inzage in alle persoonlijke financiën? Een droomscenario dat werkelijkheid wordt met Safe.Safe is een beveiligde internetomgeving waarin wij al jouw gegevens en documenten overzichtelijk vastleggen. Op basis van je lijfrente(n), kapitaal-, pensioen-, overlijdensrisico- en arbeidsongeschiktheidpolis verzorgen wij een eerste financiële analyse. Zo weet je direct waar je staat en waar je aandacht aan moet besteden.

Maar Safe biedt nog veel meer. Persoonlijke documenten kan je eenvoudig uploaden. Je testament, de wensen ten aanzien van je uitvaart, de verzekeringspolissen, akte huwelijkse voorwaarden, een kopie van het paspoort, rijbewijs, et cetera. Safe kan worden ingericht voor je persoonlijke situatie, maar ook voor familieleden. Van inlog- en pukcodes, tot aan het nummer dat je dient te bellen om bankpassen te blokkeren na diefstal. Met je persoonlijke inlogcode van Safe kan je altijd en overal je gegevens inzien.

Altijd inzicht in je persoonlijke financiële positie

Sinds de uitbreiding van onze dienstverlening met Safe, ervaren wij veelvuldig dat ondernemers onvoldoende inzicht hebben in hun persoonlijke financiën. Er is behoefte aan inzicht. MONI biedt dit inzicht met Safe en kan een overzicht bieden van de huidige situatie in verschillende omstandigheden. Denk daarbij aan:

  • huidige netto besteedbare inkomen;
  • toekomstige vermogenspositie in privé;
  • het inkomen van nabestaanden;
  • het inkomen bij blijvende arbeidsongeschiktheid;
  • het inkomen na pensionering.

Op basis hiervan kan je zien of aanvullend advies gewenst is. Onze gecertificeerde financieel planners adviseren je graag. Wij zorgen voor het inrichten van jouw persoonlijke Safe met de bijbehorende financiële analyses. Hiervoor berekenen wij eenmalig slechts € 495,-. Ieder jaar bespreken we welke aanpassingen in jouw gegevens plaats moeten vinden. De jaarlijkse kosten van € 75,- worden periodiek verrekend.

Meer rust, meer tijd om te ondernemen

Het hebben van meer overzicht geeft rust, biedt duidelijkheid en zorgt ervoor dat jij je kan focussen op ondernemen. Safe helpt je daarbij!

Meer weten?

Ons team staat voor je klaar, neem dus direct contact op of bekijk de demo met meer informatie over Safe.